Επίσημη πρεμιέρα για το «CAPTAIN AMERICA: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»

 

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Marvel «CAPTAIN AMERICA: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την Τετάρτη 4 Μαΐου στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Η επική περιπέτεια και τρίτη συνέχεια στην ιστορία του Captain (μετά τα Captain America & Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα), η οποία παίζεται στις αίθουσες από χθες, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην αθηναϊκή πρεμιέρα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση οι Captain America, Iron Man, Black Panther και Scarlet Witch – δηλαδή οι Anneta Imprimisimi (Scarlet Witch), Παύλος Μπέης (Iron Man), Αντώνης Χαλδάς (Black Panther) και Θοδωρής Αρμύρας (Captain), cosplayers με κοστούμια από το σύμπαν της Marvel. Παρόντες ήταν επίσης το συγκρότημα των Otherview, η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου, καθώς και οι διεθνείς κομίστες Ηλίας Κυριαζής και Μιχάλης Διαλυνάς, οι οποίοι δημιούργησαν συλλεκτικές μεταξοτυπίες με αφορμή την ταινία.

About author

13/3 Gaetano Donizetti: Lucia di Lammermoor στο Μέγαρο

Λουτσία ντι Λαμμερμούρ, η αρχετυπική ηρωίδα του Ντονιτσέττι στις 13 Μαρτίου στο Μέγαρο. Μια νέα ανάγνωση, σε συναυλιακή μορφή, βασισμένη στην παλιά παράδοση και τις ...