Διδυμότοιχο BLUES στην Δ.Ε.Θ. και στην Κύπρο…

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες φετινές χειμερινές τους εμφανίσεις στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς» στην Αθήνα, ο Γιώργος Νταλάρας & ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ξανασυναντιόνται στην Δ.Ε.Θ. τηνΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  σε ένα πρόγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου θα παιχτούν οι διασκευές τους, τα καινούργια τους  τραγούδια, τα απρόβλεπτα και θα ακουστούν οι κοινές ερμηνείες τους που αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό  του προγράμματος.

Μια καλλιτεχνική συνεργασία που παραπέμπει σε βραδιές διανθισμένες με τα πιο κλασσικά κι αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών του Ελληνικού τραγουδιού.

Το μαζί επί σκηνής για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν  πολυαναμενόμενο αν σκεφτούμε πως η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη “ΣΚΟΝΗ” και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια όπως το “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES” και “Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνεργασία με δύο απαράμιλλους καλλιτέχνες που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι.21

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στις 15/09/2017 στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στις 16/09/2017 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών.

20 χρόνια DOMENICA – Νέο Album 1997-2017

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων στην δισκογραφία, 1997-2017 οι Domenica κυκλοφορούν 10 καινούργιες ηχογραφήσεις παλιών τραγουδιών τους με τίτλο «Πέρασε η ώρα;»   https://www.youtube.com/watch?v=8HcnzdYxupU ...