Βίκυ Καρατζόγλου – Όσα Λεν Οι Άντρες στο Σταυρό του Νότου Plus

 

Παρασκευές 21 και 28 Απριλίου

Ώρα έναρξης 22:30

Βίκυ Καρατζόγλου, η γλυκιά και δυναμική ερμηνεύτρια,  αφού μας παρουσίασε με επιτυχία την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Τα όνειρά μου αληθινά», από όπου ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα τραγούδια «Όνειρο» και «Περηφάνια», επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο Σταυρό του νότου plus για να μας πει  “Όσα λεν οι άντρες”.

Αγαπημένα τραγούδια, πρωτοτραγουδισμένα από άντρες, που αγάπησαν, που πονέσαν, που έκλαψαν. Ένα καθαρά λαϊκό εγχείρημα χωρίς μουσικά ταμπού. Με την μουσική επιμέλεια του Αντώνη Θυσιάδη και την σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Καϊκή, η Βίκυ πραγματώνει ένα ακόμη όνειρο της. Με εφαλτήριο την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Μυαλό Δε Θα Βάλει”, έρχεται με τόλμη να εισχωρήσει βαθύτερα στην αντρική ψυχή και με την ερμηνεία της να μας πει… όσα λεν οι άντρες

Έξι εξαιρετικοί μουσικοί θα βρίσκονται μαζί της επί σκηνής για να φωτίσουν μελωδικά τις δύο βραδιές του Απρίλη. Ο Παντελής Γκόγκος στο μπουζούκι, ο Νίκος Καλατζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα ,  Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα , ο Σταμάτης Σταματάκης στο μπάσο και στο ακορντεόν ο Παναγιώτης Τσεβάς .

Παρασκευές  21 και 28 Απριλίου στον Σταυρό του Νότου Plus “Όσα Λεν Οι Άντρες” με την αισθαντική φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου.unnamed (1)

 

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Rous την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στο Ζηρίνειο, Δημοτικό Στάδιο

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Γεννημένοι τον ίδιο μήνα της ίδιας χρονιάς, με διαφορά ημερών, θυμούνται ...