Ανακοίνωση μετάθεσης εκδηλώσεων του Megaron Plus

 

Το Μέγαρο ανακοινώνει ότι λόγω της εξαγγελθείσας στάσης εργασίας από το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η έναρξη της τελετής βράβευσης του «2ου Συμποσίου των 7 Σοφών στην  Κοσμολογία», που ήταν προγραμματισμένη στο πλαίσιο του Megaron Plus για την Παρασκευή 2/10 στις 19.00, μετατίθεται στις 20.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων θα αρχίσει κανονικά στις 17.30.

Η επιστημονική ημερίδα του «2ου Συμποσίου των 7 Σοφών στην  Κοσμολογία», η οποία ήταν επίσης προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2/10 μεταφέρεται  στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών τις ώρες 09.00 -17.30.

Ακόμη, η προγραμματισμένη  διάλεξη του καθηγητή του Πανεπιστημίου  Harvard, Dani Rodrik «Διάλεξη Kapuscinski για την Ανάπτυξη –  Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από  εμπειρίες άλλων χωρών» που γίνεται  στο πλαίσιο του Megaron Plus, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNDP), το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση (ΙΝΤΕΡΠΟΣΤ) και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/10 στις 18.00  στο Αμφιθέατρο «Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά», στο Μέγαρο της Εθνικής Τραπέζης  της Ελλάδος (Αιόλου  82-84, Αθήνα).

H Solist invent experiences για την WIN & GALLUP INTERNATIONAL

H Solist invent experiences – εταιρία με εξειδίκευση στα events πολιτισμού και ψυχαγωγίας – σχεδίασε και οργάνωσε τα πολιτιστικά δρώμενα στο πλαίσιο του συνεδρίου της ...