Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος Live @ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ @ 1/7/16

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστόLive στο κλασικό στέκι «ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ», στην Αγία Παρασκευή!

Τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα παρουσιάσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο «ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ» ένα πρόγραμμα βασισμένο στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.

Πλάι στον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο σταθερά, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα και ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στα πλήκτρα!

 

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ

Διεύθυνση: Ελβετίας 16 Αγία Παρασκευή- Αττική.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ. Επικοινωνίας-Κρατήσεις: 21 0609 0435

FB Event: https://www.facebook.com/events/1705731979685894/

Στο Ζηρίνειο η Μόνικα και ο Φραγκούλης

Αλλαγή  στους χώρους διεξαγωγής  του «Φεστιβάλ Κηφισιάς» Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει το κοινό για την αλλαγή των χώρων διεξαγωγής του «Φεστιβάλ Κηφισιάς». Οι συναυλίες θα ...