Έως τις 24 Μαρτίου οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό Scratch Night 2017

Εδώ και 8 χρόνια, ο διαγωνισμός Scratch Night είναι το αναπόσπατο κομμάτι του Bob Theatre Festival, ενός φεστιβάλ που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στο χώρο του νεανικού θεάτρου.

Φέτος, για πρώτη φορά, δυνατότητα συμμετοχής στο Scratch Night θα έχουν και νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες που δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα. 

Η διαδικασία είναι απλή: οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο site του Bob Theatre Festival http://www.bobfestival.gr , συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και στη συνέχεια παρακολουθούν ειδικό workshop στόχος του οποίου είναι να δημιουργηθούν ομάδες που θα κάνουν αίτηση στο φετινό διαγωνισμό. Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα στέλνει την πρόταση και αίτησή της  έως τις 9 Απριλίου.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα παρουσιάσουν 15 λεπτά από την ιδέα τους μπροστά στο κοινό του Bob Theatre Festival, το οποίο – μαζί με την επιτροπή του Bob- θα αναδείξουν το καλύτερο scratch. Οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 1.000€ καθώς και ένα σεμινάριο παραγωγής και δραματουργίας ώστε να εξελίξουν την ιδέα τους σε ολοκληρωμένη παράσταση και να την ανεβάσουν σε Αθηναϊκό Θέατρο την ερχόμενη σεζόν.

Έχεις ιδέα για παράσταση αλλά δεν έχεις ομάδα;

Δεν πειράζει: μπες στο bobfestival.gr και κάνε αίτηση τώρα!

Μπορείς να παίξεις κι εσύ στο Bob Theatre Festival, κερδίζοντας 1.000 € και κάνοντας την ιδέα σου παράσταση!

Τρέιλερ Scratch Night 2017: https://www.youtube.com/watch?v=wSAL0mYjCGE&t=1s

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ SCRATCH NIGHT – BOB THEATRE FESTIVAL 2017 
Το 10ο Bob Theatre Festival θα διεξαχθεί από 22 έως 28 Μαΐου 2017 στην Πειραιώς 260.

Μπείτε στο site του Bob Theatre Festival http://www.bobfestival.gr και συμπληρώστε τη σχετική αίτηση. Στην περίπτωση των μεμονωμένων καλλιτεχνών, προβλέπεται ειδικό workshop με στόχο να δημιουργηθούν ομάδες που θα κάνουν αίτηση στο φετινό διαγωνισμό.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό: 9/4/2017

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το workshop

μεμονωμένων ηθοποιών/σκηνοθετών: 24/3/2017

 

Περισσότερες Πληροφορίες: www.bobfestival.gr & facebook.com/BobTheatreFestival

Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Κηφισιάς 2015

Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς στις 27-28-29 Νοεμβρίου 2015, ώρα 17:00 – 22:30 στην αίθουσα προβολών του 3ου Γυμνασίου ...