Βόλτες στον ΘερμαΪκό

admin-ajax

«Βόλτες στον Θερμαϊκό»

με αφορμή

την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα διοργανώνουν τη δράση «Βόλτες στον Θερμαϊκό», που θα φιλοξενηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (Κήπος των Εποχών, Γυάλινο Περίπτερο) από τις 28 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου 2016.

Παλιές φωτογραφίες του παράλιου μετώπου της Θεσσαλονίκης από το αρχείο του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, ταινίες και προβολές για τον Θερμαϊκό κόλπο, ψηφιακά παιχνίδια για το περιβάλλον και τη θάλασσα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά, εργαστήρια κατασκευής πρωτότυπων αντικειμένων, θαλασσινά μαγειρέματα με προϊόντα του Θερμαϊκού, ξεναγήσεις και βόλτες με καραβάκι, επιστρατεύονται για να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν, να καταστήσουν σαφή την ανάγκη προστασίας της θάλασσας, της βιοποικιλότητας που φιλοξενεί, του πολιτισμού που παράγει.

Η δράση πραγματοποιείται παράλληλα με σχετικές δράσεις που οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

About author

6e3fe3a6-b0ed-4bc4-82bd-e243a10ad300

Οι OtherView έρχονται…ΞΑΝΑ

Οι OtherView επιστρέφουν πιο sexy από ποτέ και υπόσχονται ότι θα τους ακούμε ξανά και ξανά! Μετά την εκρηκτική καλοκαιρινή συνεργασία με το NiVo στο ...