Εγγραφές στο Εργαστήρι Τέχνης του ΙΤΗΠ

itip_logo_el_en

 

Το εργαστήρι τέχνης του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού αποτελεί μια εξάχρονη διαδρομή στην καλλιτεχνική δημιουργία και ανάγνωση της εικαστικής γλώσσας. Συνδυάζει ασκήσεις με διαφορετικές τεχνικές αποσκοπώντας στην κατανόηση των βασικών αρχών σχεδίου και χρώματος. Διδάσκονται εφαρμογές εικαστικών τεχνών, όπως σχέδιο (μολύβι, κάρβουνο) και χρώμα (παστέλ – ακρυλικά – κολλάζ).

Όλες οι ασκήσεις βασίζονται σε νεκρές φύσεις- συνθέσεις και στην καλλιέργεια αισθητικών αναζητήσεων που προκύπτουν μέσα από μεγάλα έργα καλλιτεχνών διαφόρων κινημάτων στην Ιστορία της Τέχνης.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η απόκτηση νέων τρόπων οπτικής επικοινωνίας, παρατήρησης, αντίληψης, σύνθεσης, δημιουργικής έκφρασης, εικαστικής προσωπικής έκφρασης.

Το εργαστήριο λειτουργεί με καθηγήτρια την κα Αναστασία Χατζίρη και θα διαρκέσει 5 μήνες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο μέγαρο του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενοι (ενήλικες και μαθητές τάξεων Λυκείου) μπορούν να εγγραφούν στη γραμματεία του Ι.ΤΗ.Π. ή να τηλεφωνήσουν στο 2283029070.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στις 17:15.

About author

a1a1a3b2-5146-46b2-9e22-b4c83c2ecc2f

Η «StringΛΑ» στο Θέατρο Αυλαία

Η «StringΛΑ», η πρώτη θεατρική παραγωγή του Θεάτρου Αυλαία στη σκηνή ενηλίκων, επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι γέλιο και κέφι με τις έξυπνες ατάκες του ...